Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok róla, ha egy...

Mit gondoltok róla, ha egy lánynak ilyen van a fülén?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nevetségesnek és túlzásnak gondolnátok?

2018. jan. 5. 02:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szépek igazából, főleg a 4., de ha nem valamilyen jelmezhez használja csak úgy a mindennapokban inkább gyerekesnek és elvont nerdnek tartanám.
2018. jan. 5. 03:29
 2/9 anonim ***** válasza:
csak az elsőt néztem, tetszik
2018. jan. 5. 05:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Alkalmi ruhához megy, de mindennapos öltözékhez túlzás. Hosszú hajnál zavaró lehet.
2018. jan. 5. 07:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Az első jól néz ki, meg a négyes, a többi kifejezetten béna nekem.... De ünnepekre jól illik, meg arra, ha valaki alapból ilyen extravagáns stílust képvisel!
2018. jan. 5. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nekem kifejezetten olyan, ami van, akinek baromi jól áll, mert illik hozzá, passzol a stílusához. Van, aki viszont nevetséges lenne vele.
2018. jan. 5. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Az elf füles, amiket linkeltél az túlzás, inkább rendezvényre valók.

De alapvetően az ilyen "ear cuff" fülékszerekkel nincs gond, millió változat van belőle, minden stílushoz illeszthetők. Max akkor gáz, ha egy amúgy is dumbó fület emelünk ki vele. :)

Nekem pl. virágindás van, finom és nőies, nem csak alkalomra viselhető. De egy sárkányt mondjuk nem vennék fel munkába mindennapra. :)

2018. jan. 5. 10:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Átlagemberen fura lenne, de el tudok képzelni olyan egyéniséget, akihez jól illene.
2018. jan. 5. 11:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen stílushoz tudnátok például az elsőt elképzelni?
2018. jan. 5. 14:13
 9/9 anonim válasza:
hogy egy elf
2018. jan. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!