Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használ valaki bőrszínű...

Használ valaki bőrszínű rúzst? Milyen márkájú?

Figyelt kérdés

[link]

valami olcsó és bőrszínhez igazodó rúzs kéne

nem tudom hogy Rossmannban vagy DM- ben van -e mindennap arra járok

2010. jún. 3. 19:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

ja és pontosan milyen színűnek nevezik?

kicsit ostobán fogalmaztam

2010. jún. 3. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
ez nagyon szép:),én is ilyet szeretnék,de még enm találtam sehol sem:S:(,de sokan alapozóval kenik be a szájukat vékony rétegben,és úgy nagyon hasonlít ehhez.
2010. jún. 3. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:

èn már a legtöbb boltot bejátam érte hiába. :(

Alopozóval oldom meg :) de elötte kend be hidratálóval, hogy nelegyen száraz!

2010. jún. 3. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Dm-ben vettem ilyen ajakalapozót és annak pont ilyen színe van :) Manhattantől van és fehér színű a külseje. Ha gondolod próbáld ki. Rúzst még énsem találtam :/ Csak szájfényeket láttam ilyen színben.
2010. jún. 3. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Off, de muszáj megkérdeznem: utolsó, az az ajakalapozó tartósítja a rúzst vagy mire jó konkrétan? és mennyibe fájt?
2010. jún. 3. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
a mac-nek van ilyen színű
2010. jún. 3. 21:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is vadászok rá régóta, de nem találtam még ilyet. A dm-ben vettem multkor egy she márkájút, az kicsit hasonlít rá, de nem teljesen ilyen hanem inkább aranyszínű. 460-as a színkódja, és olyan 600ft volt. A mac-nél lehet kapni, tervezem is hogy ha Pesten járok, veszek egyet.Náluk igaz nem olcsó, mert ha jól tudom 4800ft egy rúzs. De nekem ilyen színű mindenképp kell:) Amúgy ennek az árnyalatnak nude a neve.
2010. jún. 4. 09:40
 8/12 A kérdező kommentje:
azért köszi, kár hogy nincs na de majd megoldom:)
2010. jún. 4. 17:14
 9/12 anonim ***** válasza:
a DM-ben lehet kapni, de inkább egy középkategóriást válassz, mert az tartósabb és nem szárítja ki a bőröd 15/F
2010. jún. 4. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
15F :o WTF????? ember, rúzsokról beszélünk!
2010. jún. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!