Kiszúrhatom magamnak a fülemet?
Figyelt kérdés
Az egyik fülcimpámban 3 lyuk van (lövettem), de ebből már kettő félig-meddig benőtt. A helye még látszik és egy darabig bele is megy a fülbevaló, de már nem tudom beletenni. Korábban már volt, hogy hosszabb ideig nem tettem bele semmit, de akkor azért utána bele tudtam tenni a fülbevalót, viszont most már abszolút nem megy (nem tudom beleerőltetni sem). Nem igazán akarnék kifizetni több ezer forintot azért, hogy újra kilövessem ezt a két lyukat, hanem akkor inkább szimplán megcsinálnám magamnak (van egészségügyi dolgozó a családban úgyhogy le tudom fertőtleníteni, tudok tűt is szerezni).2017. dec. 28. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!