Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink állna jól?

Milyen smink állna jól?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van,de fontos lenne.

Remélem tudtok valamit kezdeni az alábbi információkkal.

Barna a hajam,olyan szőkés barna,homokszínű árnyalatokkal,vagy hogyis nevezik azt(valahol hallottam ezt a kifejezést),zöld szem(a szembogárkörül van egy barna rész is.),és aránylag fehér bőr télen,kicsit vöröses (nem tudom mitől) de nyáron szépen lebarnulok.Most nyár van,szóval olyan enyhe barnás színem van ilyenkor.Ovális az arcom,széles homlok.A szemeim elég nagyok.Enyhén pisze orr(sok a komplexusom emiatt) és teltszáj.Valahogy így néznék ki.Nem tudom ,hogy sminkeljem magam.Valami tippek?Előre is nagyon köszönöm.

2010. jún. 3. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Rózsaszín csillogó szájfény szerintem jól kihangsúlyozná a szádat:) Szempillaspirál,valami extra hosszító.Tus,szemceruza,talán kicsit jobban kihúzva:) Alapozó,púder ugye,szemhéjadra valami enyhe barnás árnyalatot kenj:)Esetleg kombinálhatod a barnát zöld szemhéjpúderrel.
2010. jún. 3. 18:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Kipróbálom.Kösziii:)
2010. jún. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!