Milyen rúzst vegyek?
Szeretnék venni egy vörös árnyalatú rúzst, de nem tudom milyet vegyek. Folyékony rúzst, vagy simát, esetleg ajakfilcet. Rossmannban és Dm-ben tudnék vásárolni elsősorban. Viszonylag tartós legyen, egyenletesen kopjon. Az ha szárít nem olyan nagy probléma.
Árat és márkát szeretnék kapni a válaszokban :D
Mindenkit felpontozok!
maybelline color sensational
van jópár árnyalatú piros, vörös árnyalat
akciósan ki lehet fogni elég kedvező árért, de amúgy is megéri
viszonylag tartós a drogériás rúzsok között, nagyon szépek a színek, egyenletesen kopik és nem is szárít (az illata is kellemes, ez csak plusz)
milyen árban keresel? írhatok még párat, ami nekem bevállt
Köszönöm a válaszodat :)
Írj nyugodtan, igazából nem tudom mennyit szánnék rá. Majd mérlegelek később, szóval ami eszedbe jut azt mondhatod.
drogériás rúzsok közül azt ajánlom, az nem is olyan drága és tényleg jó
de ha ilyen 1000 Ft körül szánsz rá, akkor még jó választás a rimmel kate moss rúzsa, az talán 1200 Ft ha jól emlékszem és az se rossz
bár jobban szárít és könnyebben kopik, de ajakceruzával az is jó
3000-3500 Ft-ért tudsz venni max faktoros rúzst, elvileg azok elég jók, de én még nem próbáltam, annyira valahogy nem tetszett egyik árnyalat se, hogy ennyit kiadjak érte
de lehet te találsz pont megfelelő vöröset
amiket tudok jobb drogériás folyékony rúzsokat, abból nincs vörös árnyalat csak rózsaszín, lilás, barnás
A Rimmel Provocalipset nagyon tudom ajánlani. Szép a színe, ennyire minimális kopással még nem találkoztam, tényleg szuper. Én dobozban vettem, alapjáraton 3.000 Ft, ami elsőnek soknak tűnhet de szerintem megéri. Nekem az 500as kiss me you fool van meg aminél van még egy sötétebb, bordós szín is.
Ezen kívül ami még ajánlani tudok az egy ceruza, Maybelline, viszont a nevét sajnos nem tudom, mert csak a dmben éppen, hogy kipróbáltam. 2.000 Ft körül mozog és az is nagyon tartós volt a kezemen. :)
Colourpop Arriba liquid lipstick-je nekem nagy kedvenc, az ára 5-6 dollár között van (szállítanak Mo.-ra).
A másik a Ruby Woo a MAC-től, ez kicsit drágább (6100 ft, de megéri).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!