H&m meg hasonló helyeken kapható 0 dioptriás (divat) szemüvegek (nem napszemüveg! ) ronthatják a szemet? Ezt hallottam valakitől, de hülyeségnek tartom. Valaki pontos infó?
Én egyértelműen nem raknám magamra.
Mivel ezek a fasfashion üzletek semmilyen optikai szaktudással nem rendelkeznek, tulajdonképpen csak egy szemüveg nem kinéző olcsó utánzatot készítenek.
A szemüveg az a dolog, amivel nem szabad spórolni, mert ezektől a műszemüvegektől elromlik a szemed, de akár meg is vakulhatsz,
Bármilyen optikában árulnak már 0 dioptriás szemüvegeket. Itt nyilván nem feltétlenül a legdrágább Guccira gondolok, de itt megfizethető, jó minőségű darabokat is talál az ember.
igazából az van hogy 2,5es a szemem, szemüvegem volt eddig (1,75ös) de kontaktlencsére váltottam.
viszont már úgy megszoktam az arcomon a szemcsit, hogy ezért akarnék venni, mert szerintem jól állt, meg ugye "öltöztet", egy jó kiegészítő. és akkor úgy h kontaktlencse amivel látok is + egy 0ás szemüveg "divatból" :D
de ha tényleg rontja a szemet nem hordanám mindig :O csak félek is, de anélkül meg nem vagyok már önazonos komolyan
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!