A tökéletes primer?

Figyelt kérdés

Sajnos az orromon és az orrom mellett az arcomon elég tágak a pórusaim, sajnos ezek alapozó alatt is eléggé láthatóak.

Keresem a tökéletes primert ami megoldaná ezt a problémámat. :)

Próbálok tenni hogy javítsak a helyzeten, annyi terméket kipróbáltam már de eddig semmi nem működött igazán.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. dec. 7. 02:19
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Púrusok összehúzását, eltüntetését sok termék ígéri, de ezek hamis ígéretek. Maximum ideiglenesen lehet kisebb látszatukat kelteni. The Ordinary Niacinamide+Zinc oldat párom orrán nagyon szépen összehúzta a kis pöttyöket például. Tiszta bőrre nagyon picit kell felvinni és hagyni megszáradni, nem kell lemosni. Például ezt tudom ajánlani.

Amúgy meg szilikonos primerek, Babyskin, Porefessional szoktak erre használni. Arra azért figyelj, hogy többnyire senki nem fogja az arcodat 5 centiről vizslatni és a pórusok teljesen normális, természetes dolgok, mindenkinek vannak. Lépj hátrébb a tükörtől, olyan távolságba ahogy egy emberrel beszélgetsz és nézd meg, látod-e egyáltalán őket.

2017. dec. 7. 13:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Pont ezt rendeltem meg egy hónapja kb csak még nem ért ide elvileg volt egy kis fennakadás.

De szuper hogy akkor egy hasznos terméket rendeltem :D

Természetesen tudom hogy a pórusok normális dolgok az ember arcán de azért kicsit javítanék az összképen ha már eltűnni nem fognak.

Mégegyszer köszönöm a választ és szép napot. :)

2017. dec. 7. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Na szupi, nekem is az volt az első Ordinary termékem és nagyon tetszik. Arra figyelj, hogy tényleg keveset rakj, mert ha esetleg utána krémezed a bőröd vagy ilyesmi, könnyen kis darabkákba összeállhat. Szóval inkább tapogasd a bőrödbe utána a hidratálót, vagy finoman kenegesd. Majd kitapasztalod :) Csodát persze ne várj tőle. Sajnos ennél többet nem tudok, a kémiai hámlasztókról hallottam valamit, hogy pórusokat kicsit "összehúzzák" /kevésbé látszanak.
2017. dec. 7. 14:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm a javaslatokat, megfogadom.

És köszönöm az értelmes kifejtett válaszodat ismét :)

2017. dec. 7. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Igazán nincs mit :D
2017. dec. 7. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nivea aftershave :)
2017. dec. 19. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!