Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha elkezdek szolizni, rajzolni...

Ha elkezdek szolizni, rajzolni a szemöldököm, olyan ruhákban járni amilyenben a menők vannak, akkor befogad a társadalom?

Figyelt kérdés
Próbálom magam adni, nem műnek mutatni magam, mindemellett stílusosnak lenni és követni a divatot. És kb egyedül vagyok, míg a fentieket körbeugrálják és őket szereti mindenki. Ha én is beállok a sorba, akkor nekem is sok barátom lesz? Ennyit nem ér, hogy egyedi vagyok, mert csak mindenki utál. Kivéve a kivénhedt pedofil öregemberek, pedofil hajléktalanok és a semmirekellő naplopó cigánygyerekek (amit nem értek miért van, mert adok magamra). Tényleg a fent említett dolgok kellenek ahhoz, hogy befogadjon a társadalom és normálisabb emberek is észrevegyenek, normálisak legyenek velem?

2017. dec. 1. 21:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kérdésedre egy kérdéssel válaszolnék.

Akarsz annak a társadalomnak a tagja lenni ahol valaki csak azért barátkozik veled mert egy bizonyos módon nézel ki?

Elkezdheted mindezt, de ők nem a személységed barátai lesznek hanem a műkörmödé és a szoli barnaságodé.

Az osztályunkban csak pár ilyen csinicica lány volt és mivel a többség nem volt ennek a rajongója nem is lettek megkedvelve. Ahol most dolgozom vagyunk ketten ilyen tetkós piercinges rocker szerű csajok meg egy harmadik lány aki otthon a kis műhelyében barkácsol és ha kiszedi a fűrészport a hajából már azt hiszik kiöltözik, egyikünk se a társadalom fuuuu de cuji tagja mégis megvan a baráti körünk (legalább is nekik, nekem nincs sok barátom de főleg mert egy tapló vagyok néha)

2018. márc. 10. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!