Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg csak így árulhatnak...

Tényleg csak így árulhatnak hamis sminkcuccokat?

Figyelt kérdés
A városunkban a karácsonyi vásáron minden alkalommal van egy faház ahol smincuccokat árulnak ,eddig inkább ilyen kis noname márkákban utaztak de idén tele van kamu cuccokkal. Külön ki van írva rájuk hogy eredetiek. Max kompakt púder 1200 forint, kylie matt rúzs 1800, kyshadow paletta 2500-3500 és szemrebbenés nélkül hazudják hogy eeeez eredeti (persze a vak is látja hogy a rossmannban a lovely/essence pultból különbet veszel) és árulnak "másolatot" ami gondolom teljesen ugyanaz. Komolyan csak így kereskedelembe lehet hozni a ki tudja mit tartalmazó kínai gagyit?
2017. dec. 1. 18:22
 1/9 A kérdező kommentje:
*MAC kompakt púder
2017. dec. 1. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem, de sosem láttam kiírva, hogy "KAMU", mármint úgy nyilván nem menne az üzlet.. és van aki elég hiszékeny ezeket bevenni sajnos.
2017. dec. 2. 10:31
 3/9 Metionin ***** válasza:
Amíg van lószar addig van veréb is = amíg van olyan hülye aki megveszi, addig simán árulni fogják.
2017. dec. 2. 15:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Elég szomorú... mondjuk ha genyó kedvem lesz lehet rácsodálkozok hogy "Nahát, hogy lehet ilyen olcsó ,a hivatalos webshopban 7000-ért láttam?" csak érdekel mit találnak ki :D
2017. dec. 2. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerinted ők tudják egyáltalán ki az a Kylie?...
2017. dec. 2. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Hamisítvány árulását bünteti a törvény, tehát ha bevallja, hogy kamu, azonnal bukó a dolog. Viszont pénzt meg akarnak, és a sok hülye előbb megveszi a kínai Kylie-t, mint ugyanolyanból a noname-et... sőt még a L'orealnál is előbb veszik meg. Csak hogy legyen mivel villogni a külvárosi p...ának az instán. Vagy mert olyan buta, hogy ELHISZI, hogy megkapja a Kylie lipkitjét 1000 Ft-ért :D.

Amúgy meg gyanítom, nem jelentik őket be azok, akik észreveszik, mert jobb dolguk is van, mint a Zsuzsyka Bt-t jelentgetni a NAV-nál.

Amúgy én is egyre több kamut látok ilyen árusítóhelyeken. Gondolom, erre van kereslet.

2017. dec. 5. 15:59
 7/9 A kérdező kommentje:

#6 igen sajnos, a gond hogy van kereslet, szoktam aliexpressről rendelni és tudom hogy a fene tudja mi van azokban a termékekben ,pont ezért undorító ha valaki azért veszi meg mert elhiszi hogy igazi és nem önszántából vállalja a kockázatot.

Én pl olyan műhelyben dolgozom ahol az elmúlt fél évben több ólmot kaphattam mint a kínai sminkektől életemben valaha fogok de nem mindenki veszi ilyen könnyedén a dolgot.

2017. dec. 5. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Én olcsó párszázasokat szoktam venni, mert csak ezeket engedhetem meg magamnak! De nyilván nem írják rá azt, hogy kamu, mint egy fentebbi válaszoló írta.

Mert a csóró vagy nem a legjobb megélhetésű emberek csak ezeket engedhetik meg maguknak. Mert hát "valami kell" azoknak is, és ha ló nincs, szamár is jó!

2018. febr. 16. 10:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Lehet velem van a baj de nem értem ha nincs pénz eredetire miért kell olcsó hamisítványra költeni ha ugyanennyiből egy kis utánanézéssel egész jó drogériás cuccokat kapni.

Nekem sincs pénzem hogy MAC, kylie, channel, dior meg a többi nagy márkával kenjem magam, 1200ft-os essence púderrel fixálok, a hamis mac ugyanennyi csak az ki tudja miből van és milyen minőség.

2018. febr. 16. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!