Megéri a műköröm?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék, de eddig mindig visszatartott az ára... 6ezer forint/3-4 hét. Ha nem szeretnék csúnya lenövést inkább 3. Ez sokszor 12ezer/hónap. Éppen futná rá, de pazarlásnak érzem.

Semmi provokálási szándék, de honnan van erre pénze azoknak a nőknek, akiknek látszólag semmi másra nincsen? :)

2017. dec. 1. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Eleve akkor éri meg, ha jó körmöshöz mész, aki úgy dolgozik, hogy a saját körmöd a lehető legkevésbé károsodjon. Na most, a legtöbb nem ilyen, nagyon sok rossz tapasztalatot hallottam vissza ismerősöktől, akkinek utána én tettem rendbe a körmeit.

Saját tapasztalatom alapján a műköröm csak akkor éri meg, ha az ember magának csinálja. Persze ehhez kell kézügyesség meg nagyon sok gyakorlás, de évek óta magamnak csinálom. Így mindössze anyagköltség van, ami évente jön ki 12000 körüli összegre.

2017. dec. 1. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én körmösöm, munka mellett csinálja, 2000-ért. Ahhoz képest, hogy olcsó, nagyon szépen dolgozik, és van, hogy 5 hetente tud beírni, annyi munkája van. Bár ez egy kisebb város. Hátha felétek is van aki olcsóbban dolgozik.
2017. dec. 1. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz körbe máshol is, nekem 4500 forintért csinálja a körmösöm, szépen és jól dolgozik. Én is 3 hetente csináltatom, mert utálom a lenövést. Nem érzem pazarlásnak, szeretem ha szép és ápolt a kezem. a saját körmeim nagyon gyengék, nem tudtam sose megnöveszteni. A műkörmöm teljesen természetesnek hat, rövid és szolid (általában francia) de sokkal igényesebben néz ki így a kezem.
2017. dec. 4. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Akiknek nincs pénze rá, elmegy olyanhoz aki feketén és/vagy kínai cuccokkal dolgozik occsóér’.

Akinek tisztességes vállalkozása van, nem adhat egy töltést 5000 alatt, de még úgyis kb éhbérért dolgozik.

De ez van, a kézműves dolgokért bizony kőkeményen fizetni kell, vagy veheted a kínai fröccsöntött cuccokat és a olcsó körmöket.

2017. dec. 4. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!