Minden aktív műkörmös végzett kurzust?
Szia!
Jópár műkörmöst megkérdeztem, van aki vizsga nélküli tanfolyamra járt, van aki OKJ-sra, van aki gyorstalpalón végezte, 3hónap alatt, van aki 1 évig tanulta. Az biztos, hogy ha szalonban akarsz dolgozni, tanfolyam (és a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló oklevél) kell, mert kérik! Valamint ahoz hogy szépen dolgozz tanulni kell a szakmát.
Én most jelentkeztem egy OKJ-s tanfolyamra kb 150e ft lesz, az induló csomaggal együtt. 4 hónapig fog tartani, heti 3szor kb 5óra.
Szia! Az előttem szólónak:Én elvégeztem a tanfolyamot kb egy éve ,de hidd el az hogy 150 e az nem éppen úgy lesz :) én is azt hittem... a végén már 300e -nél tartottam mert hát amit ott kapsz az 0 csak gyakorolni elég.Magadnak is be kell ám vásárolni ha csak nem magadnak akarsz csak körmöt csinálni.
Sok sikert a tanuláshoz és a vizsgákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!