Milyen drogériás sminktermékeket ajánlanátok? (bővebben lent)
Lovelytól venném meg a rúzst, a k-lipset ajánlom, mindössze 1490 Ft, és tényleg nagyon jó. Elég nehéz 2000 Ft alatt jó matt rúzst találni, de ez ráadásul ajakcerkával tényleg tökéletes. A rúzs szépen pigmentált, tartós, nem ragad. Plusz, szerintem a színválaszték is nagyon jó.
Szemhéjfestéket is innen választanék (vagy esetleg rival de loop), mégpedig a palettájukat ajánlom (nekem a nude van meg), 800 Ft-ért nyilván nem egy MAC minőség, közepesen pigmentáltak, egy napot simán kibírnak tehát mondhatni tartósak, jól kihasználhatók a színek, hétköznapi, alkalmi sminket is lehet belőle készíteni.
Pirosítót és bronzosítót nem használok, de a barátnőim a Catrice termékeit mondták.
Szemceruza nekem Max Factor (Kohl Pencil fekete) van, imádom. A vízvonalamra használom, puha, könnyen lehet vele dolgozni és elég tartós.
Ami így hirtelen eszembe jut drogériásból, és nekem bevált. Bár kérdés, ezekre van-e kupon, mert nem vagyok benne ennyire otthon.
Szemfesték:
- Essence Eye&Face paletta
Szemceruza:
- Essence Extreme Lasting szemceruza
Tus:
- nem tudom, az Essence Dip Eyeliner kapható-e még, de nekem eddig ez vált be a legjobban
Rúzs:
- Rimmel Kate Moss-osok (én a pirosakat arany csomagolásban próbáltam mostanában)
- Catrice Ultimate Colour rúzsok
- az új Essence Ultra Last Instant Colour rúzsok is nagyon jók
Pirosító:
- Misslyn pirosítók (ezt Müllerben lehet kapni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!