Kell valamit tennem a szemhéjamra mielőtt kihúzom ceruzával? A fekete vagy a barna szemceruza a jobb?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem sminkelem magam, de mostmár néha mikor elmegyek valahova szeretném csak egyszerűen kihúzni a szempillák tövénél ceruzával(nem macskaszem)
Erre milyen tartós ceruza a legjobb és mit kell még vennem? Mert olvastam hogy kell alá alapozó is meg puder. Akkor is ha szemhéjfestéket sem akarok használni?
2017. nov. 5. 14:55
1/5 anonim válasza:
Csak szemceruza kell, semmi más. Azt hogy melyik a legjobb azt neked kell kitapasztalnod. :) Hogy pl vízállót szeretnél, gél állagút, tekerőset, stb. Szemhéjálap nem feltétlen kell alá. Én személy szerint használok, de csupán azért mert nagyon lelóg a szemhélyam így egy idő után elmaszatolódik az egész. De ez is egyénfüggő. Van ismerősöm akinek szintén lelóg, de neki pontosan a helyén marad alap nélkül is. Elsőnek próbáld nélküle és ha úgy elkenődik akkor használj alá. :)
2/5 anonim válasza:
Kell. Máskülönben gyorsan szétmosódik.
3/5 anonim válasza:
Szerintem elkenődni, lefolyni nem fog. Én mindig használok BBkrémet/alapozót mert szükségem van rá, nem olyan szép a bőröm és anélkül hülyén néznék ki kihúzott szemekkel, mintha nem fejeztem volna be sminkem vagy nem is tudom :) Ugyanakkor vannak barátnőim, ismerőseim, akik hétköznapokra nem alapoznak mert nagyon szép, sima egységes börük van.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem tökéletes a sminkem de nem szeretném minden nap alapozni meg kihúzni se mindig csak alkalmanként
Láttam egy videót ahol a csaj korrektort tett a szemhéjára alapozóként
Ezt lehet?
2017. nov. 5. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!