Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Más is úgy van vele, hogy...

Más is úgy van vele, hogy szinte csak kuponos napokkor vesz sminket?

Figyelt kérdés

Egy csomóan előadták, hogy ők olyankor nem járnak a tömeg miatt, csak csórók szokása.

Fél évente veszek egy sminklemosót, kitart fél évig. Ugyanígy az alapozó, szempillaspirál, szemceruza, testápoló, arckrém stb.

Szerintem nagyon is megéri. Ruhákat nem nagyon szoktam olyankor, mert nincs a közelben.

Egyáltalán nem csóróság szerintem. Inkább tudatos vásárlás.

2017. nov. 4. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nincs ebben semmiféle csóróság. Normális, gondolkozni tudó ember vagy. Tök ugyanazt veszed, csak olcsóbban, tehát nem a minőséget adod lejjebb. Mi is vettünk múltkor a glamour vagy milyen napokon egy 5000 Ft-os krémet féláron, amit anyukám szokott használni. Ismerek egypár gazdag embert, és mind úgy vannak vele, hogy azért gazdagok, mert nem szórják szét a pénzüket, hanem nagyon is megnézik, hogy mire mennyit költenek. Aki szerint ez csóró szokás, az csóróbb a legnagyobb csórónál is, hidd el. Úgyhogy teljesen jó csinálod.
2017. nov. 4. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:

A többség eszeveszetten bedobál minden fölösleges dolgot a kosárba, ami még megmaradt, csak azért, mert féláron van, az üzletek meg úgy néznek ki, mintha sáskajárás pusztított volna. Tele minden kibontott, megrongált termékekkel, mert a biztonsági őr nem tud ekkora tömegben mindenre figyelni.

Persze ha előre eltervezed, hogy mi kell és csak azt veszed meg (már ha maradt még belőle a boltban), az csak simán spórolás, viszont nekem nem ér meg ennyit a tömegharc, utána még egy hétig elkerülöm a boltokat, hogy visszaálljon a rend.

2017. nov. 4. 19:40
 3/7 Metionin ***** válasza:
58%
Simán, én is így szoktam. Odamegyek kb. nyitásra, megveszem ami kell, cső. Fél évig nekem is kitart a nagy többség. Ruhát is vettem már így, előtte kinéztem, felpróbáltam, aznap meg csak levettem a megfelelő méretet és go.
2017. nov. 4. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Vidéken nincs akkora tömeg, mint Pesten a plázákban. Eddig egy kivétellel, mindenből találtam kirakva.

Pont erről beszélek, mint a ketteske...

2017. nov. 4. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Én is rosszul vagyok attól, hogy belenyitogatnak, kipróbálják a bontatlan cuccokat. De ez máskor is előfordul...

Én rosszul lettem, hogy a barátnőm, kihuzogatott majd 10 spirált, hogy milyen a keféje, te meg azt vedd meg.

Itt is olvastam, hogy valaki odajár parfümözni, kisminkelni magát, vagy éppen kilakkozni a körmét (wtf). Ez nemcsak Glamour napokon, sőt mindig van.

A biztonsági őr, pedig tényleg jobb lenbe, ha ilyenekre figyelne, nem tolvajnak néz mindenkit. Egyszer 16 évesen 15.000 forintot hagytam a Rossmanban, mert bevásároltam a koliba. Erre hallom, hogy leadta a drótot az eladóknak, hogy a hosszú hajú lányra figyeljenek, mert lopni készül és utábam koslatot.

Persze vannak rendesek is, akik köszönni is szoktak. Illetve egyszer a biztonsági őr szólt, hogy van kupon a hajszárítóra.

De vidéken tényleg nincs tumultús, csak egy átlag hétvége.

2017. nov. 4. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én még életemben nem vettem semmilyen smink cuccot, és nem is fogok. 42/F:)
2017. nov. 4. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem értem, miért lenne hülyeség. Egy csomó mindent elkezdek írogatni, hogy mi kell akkor. Betét, fogkrém, tusfürdő, sampon... ezek amúgy is kellenének, nem csak azért veszem, mert vicces. A tömeg meg... zavaró, de megéri. Utána nem kell egy csomó ideig menni.
2017. nov. 5. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!