Melyik a legolcsóbb körömlakk a DM-ben?
Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 20:19
1/4 A kérdező kommentje:
Mennyi az ára?
2017. nov. 3. 20:20
2/4 anonim válasza:
Ha van leértékelés akár 200-300ft körül is lehet találni olcsóbb kategóriás lakkokat. (Pl: Lovly, Essence,ilyenek)Ezeknek az alap ára sem több 500 ftnál szóval szerintem ilyen 500ft korul mar talalsz de lehet meg olcsobban is. Bar nemertem miert nem mesz be egy dm-be es nezed meg magad az árakat
3/4 anonim válasza:
Miss sporty lakkokat szoktam látni 500 Ft körül.. Vagy a trend it up, ugye saját márkás termék, az se lehet drágább.
Leárazáskor találsz olcsóbban is.
4/4 anonim válasza:
A Dm-ben árkategória szerint vannak rendezve az ilyen kozmetikai termékes polcok ám! Az első a legolcsóbb, a vége a legdrágább. Az eleje: Miss Sporty -> She -> Trend it up -> Rimmel London -> stb-stb.
Így gondolom egyértelmű, hogy a Miss Sporty a legolcsóbb. A végén vannak a L'Oreal és társai, de azok nálam már szóba se jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!