Mi a véleményetek az Avonos sminkekről?
A Mark-nak a ruzsai/szajfenyei jók szerintetek? Mik a tapasztalatok?
Egyébként irhattok bármilyen Avonos termékről véleményt, minden érdekel. Köszönöm!
Régen rendeltem ezt-azt. Körömlakk, spirál, szemhéj púder, alapozó, ilyesmik.
Kb. ilyen "eurós bolt" minőségű.
Az arckrém szintén, a tusfürdő pedig a legrosszabb, amit valaha használtam.
Én csak Avonos sminkeket használok, nekem nagyon beváltak:) Kedvencem az Avon Luxe termékcsalád, igaz, ez picivel drágább mint a többi Avonos smink, de tartósabb és szebb is. A Mark-nak a szempillaspirálja nagyon jó, rúzst/szájfényt nem nagyon használok.
Ha parfüm, akkor szintén Avon, nagyon tartósak, este is érezni az illatukat. Az Avonnak én az izzadásgátlóit, és a pattanások elleni termékeit nem szeretem csak. Minden más terméke nagyon jó!
Nekem van most tőlük szemhéjpalettám, az ősz közepén vettem, de már nagyon fogyóba van.... Jó, csak drága!
Ui.: Félretett pénzből vettem, nehéz volt epekedve kivárnom, míg 300 forint összejött
A koromlakkokat en sem szeretem, a koromerosito lakkok bevaltak. A hajolajbol is rendeltunk mar, volt ami bevalt, volt ami nem. Tusfurdoknek elkepeszto illatuk van, de csak addig. Miutan megtorolkoztem mar sehol semmi. Pedig hasznaltam olyat ahol sok ido utan is erzodott a boromon. Szempillaspiralbol a Luxe es a Mark az amit imadok. A Mark matt ruzsait probaltam meg csak, es hihetetlenul imadom oket. 6 orat kibirt a szamon, amig oda voltam. Egyszer kentem ra a szam belso reszen mert ittunk es lement egy kicsit. De tenyleg csak egy kicsit ment le es kicsit kentem fel ra vissza. Swmmi szaraz erzes sincs, odaig vagyok erte. Az avonos parfumokbol a far away termek csaladot szeretem. Es tenyleg, este is erzik meg. Ruzsokhoz vissza terve, a Color Trendesek azok szarok. Testapolokat is nagyon imadom, foleg a vajasokat. Szemoldokgel az fantasztikus, bar kar hogy csak 2 szin van belole, de en keverni szoktam. Mi van meg...
Ruhakat es ekszereket meg nem vettem onnan, penztarcat es taskat viszont igen. A taskat hamar tonkretettem (mondjuk en minden taskat) de a penztarca birta sokaig. Arcmaszkokat meg nem probaltam. Szemhej festekek tenyleg nem pigmentaltak, vagyis az en velemenyem szerint. Sosem jott be. Tudt nemtudok huzni, de par ismerosom avonosat hasznal, es imadjak. Kb ennyi😂
Nekem bevált az AVONos körömlakk. Igaz csillogósat vettem, de az eddigi legtartósabb körömlakkom ami valaha volt. Ráadásul ott van a sok 60sec körömlakk ami egy óra alatt sem szárad meg ez viszont 5-10p után olyan gyorsan megszáradt, hogy ha nyomkodtam se lett elkent/ujjlenyomatos.
Ráadásul rendeltem szárítasgyorsító sprayt az is jól bevált. Arckémet chia magosat vettem. Annál üdébb és könnyedebb textúrájú krémet még nem láttam.
Igaz kissé érzékeny a bőrőm ezért néha kipirul, de a bajusz szőrtelenítő krémje is fantasztikus.
Parfümöt sokfélét próbáltam Cotton Candy-set, citrusosat mind remek volt. Testápolójuk kicsit ragacsos nekem, de az illatát imádom. Régen vettem patti elleni krémmaszkot nem volt rossz. A hajpakolásuk kifejezetten sejmesebbé tették a hajam. Az AVON rúzsait imádom, máshonnan nem is rendelnék.
Egyszer rendeltem tőlük folyékony szemhéjfestéket, na az pocsék volt. Vízre mkeg csillámra volt szétválva sehogy se lehetett emulgeálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!