Megfelelő ez a smink ballagára?
Szerintem ez a smink egy középiskolai ballagásra is sok,nemhogy egy általános iskolaira. Nem kell túlzásba vinni a dolgokat,szerintem bőven elég lesz ballagásra szempillaspirál,korrekt és nude szájfény.
Én a ballagásomon semmit nem viseltem,de tényleg semmit. Még a szemöldököm sem volt kiszedve. Szépen felöltöztem,és ennyi volt. :)
Szerintem lájtosabb verzióban igen... tudom, hogy szeretik magukat kenni a kiscsajok, meg biztos van, akin ezerszer durvább lesz, de jobb, ha pár év múlva nem úgy nézi vissza az ember a képeket, hogy "kinézek 30 évesnek rajta", "fú, de mű", "idiótán néz ki a 14 éves kislányképemen ennyi cucc", "kicsit k...s".
Alapvetően azzal nincs baj, hogy smink. De:
- ezt az Insta-szemöldököt ne... élőben még azon a csajon is hülyén fest, akiről a filteres kép készült
- ha van tus, akkor JÓVAL vékonyabb legyen és ne legyen übercicás
- az ajak ne legyen ennyire túlfestve
- kontúr, bronzosító ne legyen... highlight max. nagyon halványan
Ugy terveztem hogy a szemoldokomet csak puderrel csinaljak meg,a tust mondtam hogy vekonyabb lesz.
A bronzositoval szerintem nincs baj.
Ja es nem en fogom csinalni hanem kozmetikus.
14 éves kiscsajon hülyén néz ki. Sőt, mondok vmit. Nálunk volt olyan végzős tablófotózáson is, aki elment kozmetikushoz puccozni, és az ő 18 éves arcukon is ritka rondán és koravénen nézett ki a kozmetikusos smink, pont főleg a bronzosító meg a kontúr miatt. 14 évesen az ember még friss, üde jobb esetben, pont azt veszi el a bronzosítás.
És értem, hogy azt mondtad, hogy vékonyabb, de azért nem mindegy, hogy mennyivel... ha fele olyan vastag, akkor is túlzás ez egy 14 éves lánynak.
Szerintem rendben van, ha elmész kozmetikushoz, akkor ő szerintem úgysem fog ilyen sminket csinálni neked a ballagásra, hanem ennek egy lightosabb verzióját. Ezek a sminkek mind fotóra, videóra készülnek mert oda erősebb kell, így például a tablófotózásokra is durvább sminket készítenek mert az látszik (rajtam ott is volt minden, élőben szép volt, de a fotón még így is alig látszot...), de élőben már túl soknak, túl műnek néznek ki.
Szerintem igazából mindent lehet használni, csak visszafogottabban. A kozmetikus is fog alapozni, korrektor, púder, szemhéjfesték, tus, highlight, bronzosító, rúzs, megcsinálja a szemöldöködet is, de azért mégsem lesz ennyire "instás", hanem természetes fénynél is jól, szépen fog kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!