Soros műszempillát hol tudok venni olcsón?
Figyelt kérdés
Néztem szempillákat, magyar és kínai oldalakon is. A magyaron nem volt szimpi az ára, kínairól meg nem rendelek mert sok idő mire megjön. (Ezeken az oldalakon találtam olyan kiszerelést, amiben több is van, ilyet keresek) Valaki ötlet?2017. nov. 1. 01:10
1/4 anonim válasza:
Soros György hord műszempillát? :o
2/4 anonim válasza:
Soros mindenkinek szempillát akar csináltatni százezer milliárdból. Azt akarja, hogy többen menjenek ki a Budapest Parádéra.
LÁZADÁÁÁS!
3/4 A kérdező kommentje:
Ismét megbizonyosodhattam arról, hogy milyen poénos emberek írkálnak itt még poénosabb válaszokat.😀
2017. nov. 1. 15:23
4/4 anonim válasza:
Soros egymillió műszempillát akar betelepíteni az országba, de mi nem fogjuk hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!