Milyen világos alapozót vegyek?
Figyelt kérdés
A Mac vagy az Estée Laudernél láttam ilyet, de csak neten tudnék rendelni és nem tudom nekem melyik lenne jó...
Majdnem hófehér vagyok télen, de azért nem hulla fehér.
2017. okt. 28. 21:55
1/2 anonim válasza:
Én is nagyon sápadt vagyok, mégis egyik márkából a 3-as (sand), másikból meg a 0-ás (light ivory) a jó. A biztonság kedvéért szerintem szerezz be egy sötétebb/világosabb alapozót is, amivel keverheted, ha esetleg nagyon elüt, amit rendeltél. Összetevőt illetően én inkább a Macet ajánlanám egyébként...
2/2 anonim válasza:
biztosan nem tudod őket élőben megnézni? szerintem mivel mindkét márka a viszonylag drágább kategóriába tartozik, megérné benézni a boltokba (és ha ott valamelyik bejön, még szállításért sem kell majd fizetni).
ha ez semmiképpen sem opció, keress neten swatchokat. bár ott is variálhat kicsit a világítás/a monitorbeállítások, ha több képet tudsz nézni mint csak 1-1, az talán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!