Szerintetek divat még fiúknak a füllbevaló?
Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 17:15
1/8 anonim válasza:
én inkább úgy fogalmaznék, hogy sose volt divat
2/8 anonim válasza:
Nem sok fiú ismerősömnek van.. csak 1 osztálytársamon szoktam látni. De nekem sose tetszett.:D 16l
3/8 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy divat e? Ha neked tetszik és szeretnél akkor hajrá.
4/8 anonim válasza:
Én sosem hordtam, de még ma is nagyon sok fiú sőt felnőtt férfi fülében látok. Olyan csávót is ismerek, akinek mindkét fülében van legalább 4-5.
5/8 anonim válasza:
Kicsit mintha ritkábban látnám, mint mondjuk 5-6 évvel ezelőtt. Nekem sem tetszik amúgy.
6/8 anonim válasza:
Nagyon nagy divat volt kb. 10 éve, amikor a bátyám volt középiskolás, most 27 éves. Akkoriban minden 2. fiúnak lehetett fülbevalót látni a fülében, legtöbbször csak az egyikben. Ma már én sem látok, nagyon ritka, de szerintem ha szeretnél fülbevalót, vagy neked az valamilyen jelentéssel bírna, egy visszafogott fülbevaló, ami passzol az arcodhoz hajadhoz, szerintem rendben van.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek megy a zöld pacsi!
2017. okt. 28. 22:02
8/8 anonim válasza:
#1, én meg atfogalmaználak úgy, hogy a karika egy klasszikus darab, nem pedig 2 hétig felkapott divat. Mint a tornacipő. Phil Collins pedig azelőtt volt hipszter a 70es években a kapucnis pulcsijával, mielőtt az hipszerség lett volna.
Ennyit a divatról.
Kérdező, te meg ne törődj mások véleményével, azt hordd, ami neked tetszik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!