Valaki közületek használ színes kontaktlencsét? Megéri?
Figyelt kérdés
Őszintén azért akarok egyet, mert Leonardo Dicaprio a példaképem és szeretnék hasonlítani rá minél jobban. Tapasztalatok?2017. okt. 27. 17:43
1/2 anonim válasza:
Ne hordj, gusztustalan. Nagyon latszik
Attol hogy valaki a pelda keped, nem kell azza valnod.
Te is hires szinesz akarsz lenni? Vagy csak szimplan tetszenek a filmjei? Mert nem egy a ketto
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én igen, ráadásul olyat, amitől kicsit nagyobb a szemem. A Happyhairshopból vettem kb. 3-4 ezer forintért, 3 hónapig jó, és Colorvue márkájú. Dioptriás, és ez olcsóbbra jön ki, mint az átlátszó. Ezelőtt sötétszürke volt, most meg lila van. Privátban küldök szívesen képet. Nekem bevált, szeretem is nagyon, annyi különbség van, hogy kicsit hamarabb szárad ki a szemem, mint ha átlátszót használok, hiszen nagyobb a lencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!