Valóban lehet varázsolni sminkkel, frizurával? KÉPEK
Most már nem csodálkozom, miért hadakoznak ez ellen annyira a férfiak
Mit gondoltok?
Szépnek tekinthető valóban, aki csak sminkben szép?
"Mit gondoltok?
Szépnek tekinthető valóban, aki csak sminkben szép?"
Nagy klasszikus: aki szép, reggel is szép. Smink nélkül, kócosan.
Két hozzáfűznivalóm van.
Ezek igen profi munkák. Persze, sok nő sminkel, de nem így. Egy kis szempillaspirál meg szájfény, meg egy BB krém tud dobni a megjelenésen. De nem ennyit. :) Őket kb. az anyjuk se ismerné meg.
Az a férfi, aki meg az ilyen vastagon bevakolt műnők után fut, az meg is érdemli hogy az első zuhany után arcra essen. :)
Lehet hogy sokat dob valakin egy smink,es egy ruha...sot sok esetben sokat...De szerintem senkit sem szepit meg egyik sem. Aki alapbol nez ki valahogy,csak azon tud sokat dobni. Aki alapbol meg nem szep,haat...azon is segit,de szepet sosem csinal egy ruha sem.
En szoktam a youtubeon profi simnekesek munkait nezni,es bevallom nagyon biztatoak voltak egy idoben.. Vasaroltam en is magamnak smink cuccokat,ecseteket es ehez szukseges kellekeket...de rajottem hogy negyede annyi sminkben mint amiket videokban latok sem erzem jol magam,nem hogy annyi vakolattal mint amennyit a videokban magukra kennek...Inkabb nezzek ki atlagosan,mint hogy minden nap annyi idot kelljen arra pazaroljak hogy feltegyem a muszempillat,meg a pothajakat...akinek csak ebbol all az elet,annak meg hajra...
Nem értem, hogy mi bajod ezzel. Nagyon messziről ki lehet szúrni, hogyha valaki ilyen erősen ki van sminkelve. Számomra természetellenes, mű hatást kelt, ami visszataszító. Az alsó két képen, komoly bőrproblémákkal küzdő embereket mutatsz. (Az utolsó hölgy ráadásul erős megvilágításban van.) Ezzel szerinted nincsenek tisztában, vagy mi?! Kit érdekel, hogy ki hadakozik. Hidd el, van olyan nő, aki nem a férfiak kegyeit lesi, hanem a lerombolt önbizalmát, tönkretett önképét próbálja megmenteni. Szerintem az első képen átlagos, szép hölgyek szerepelnek (még a szépségkirálynő jelmez nélkül). Akinek nem tetszenek, az nézzen más merre.
Szépnek tekinthető-e, aki csak sminkben szép? Kinek mi a szép? Van, aki szebbnek tartja a természetességet, azzal mi van? Nehogy már felháborodj azon, hogy valaki festéket ken magára. Mindenki azt csinál, amit akar. Nem mindenki neked akar megfelelni. Mindenki szép lehet valaki szerint, akkor is ha te nem találod annak.
Igen. Amúgy a harmadik képen az a nő natúran meg kikenve is ronda-szerintem.
De a 2. a make-up nélküli képen is szép lenne, ha nem grimaszolna ilyen h*lyén!
Ui.: Bocsi az OFF-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!