Milyen dezodort/parfümöt vegyek?
Figyelt kérdés
Általánosságban milyen illat tetszik a lányoknak? Tudom meg van mindenkinek a maga ízlése, de inkább a többség a markáns vagy inkább valami más illatokat kedvel?2017. okt. 24. 14:38
1/5 anonim válasza:
Amit a barátom használ: Adidas Get Ready (for him) vagy az Old Spice Hawkridge. Én ezeket nagyon szeretem.
Szerintem bármi férfias, nem túl keserű illatú megteszi, a mennyiség az, amire figyelni kell. Nem szabad, hogy az egész terem elájuljon az illatodtól, hanem mondjuk ha közel elmész valakihez, akkor egy picikét megérezze (vagy ha például megölelnek).
Na meg a fürdést akkor sem szabad elhagyni, ha dezodorozol vagy parfümözöl, mert ugyanúgy érezni fogják az izzadságszagot.
2/5 anonim válasza:
Nekem személyes kedvencem az Old Spice Timber.
Ha szeretnél valami komolyabb parfümöt is, akkor az YSL La nuit de l'homme-ot is jó szívvel ajánlom.
3/5 anonim válasza:
Én jobban szeretem a visszafogott illatokat, melyek nem nyomják el a szeretett személy természetes illatát. Pl. Dove kék színű deója.
4/5 anonim válasza:
Hugo Boss-Bottled
Diesel-Only the brave
5/5 anonim válasza:
Deoból Old Spice a legjobb
Parfümből nézz körül az STR8 márkánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!