Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez hogyan lehet? (szempilla)

Ez hogyan lehet? (szempilla)

Figyelt kérdés
Instagramon lattam h vhogy ugy csinaljak a szempillajukat h leragasztjak aztan rakennek valami feher cuccot (ragasztot?) aztan meg be festik. Es tok jol nez ki mintha muszempilla lenne de termeszetesebben nez ki mivel sajat szempillaval van. Hogyan es mivel lehet ezt megcsinalni?

2017. okt. 18. 16:40
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ez

2017. okt. 18. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom ez ilyen göndörítő cucc, mint a dauer csak szempillára. utána meg befestik
2017. okt. 18. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:
es ezt igy magunknak nem lehet vhogy megcsinalni?:D
2017. okt. 18. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szempilla liftingnek hívják. Így keress rá, már rengeteg helyen csinálják :) megemeli a szempillákat lényegében, ha nagyon egyenes vagy rövid a szempillád és nem szeretnél műt rakartni akkor egy tök jó megoldás, ugyanúgy festheted a kezelés után. Magadnak ne csináld, egyrészt drágább, másrészt ha a szemedről van szó inkább fordulj mindig szakemberhez. :)
2017. okt. 18. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!☺
2017. okt. 19. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!