Beautybay szállitás?
Figyelt kérdés
Október 3-án adtam le a rendelésem beautybay-en, és még mindig nem jött meg... akik rendeltetek, Nektek hazhoz hozta a postas, vagy csak ertesitot hagyott a postaldaban, hogy kuldemenyed erkezett, es be kellett menni erte a postara? Illetve hany nap alatt erkezett meg a csomag? Mar marhara varom! :)))2017. okt. 16. 12:12
1/2 anonim válasza:
Én szeptember 23-án rendeltem és még mindig nem jött meg. Írtam az ügyfélszolgálatnak és csak egy automatikusan generált levelet kaptam, ugyanaz volt benne leírva mint a honlapon, ergo semmi segítséget nem adtak. Amúgy nekem fel se ajánlotta a követés lehetőségét, hanem csak international saver(simán postázzák) meg express volt ami 20 euró pluszt jelentett volna. 1-2 hetet várok még aztán ha nem jön meg megpróbálom visszakérni a pénzemet. Még az a szerencse hogy "csak" 5000 ft értékben vettem szemhéjpúdereket és nem a fél Anastasia kollekciót rendeltem meg :D De az tuti hogy nem rendelek onnan többet.
2/2 anonim válasza:
Én 4 hete rendeltem onnan..az állandó lakcímemre többször is rendeltem, sosem volt baj, mindig megkaptam másfél, max 2 hét alatt.
Az ideiglenes lakcímemre viszint ahogy említettem, azóta sem érkezett meg.
Emagról is egy csomagot rendeltem, az is felbontva jött meg.
Szóval itt a postásokkal van a probléma.
Köszönöm Debrecen ezeket a fantasztikus tapasztalatokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!