Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akik lemosót és vattakorongot...

Akik lemosót és vattakorongot használnak, hogyan távolítják el a szempillafestéket?

Figyelt kérdés

Nekem 5x kell áttörölnöm, hogy végre úgy-ahogy tiszta maradjon a vatta... direkt vettem egy méregdrága Garnier micellás vizet, de ez sem tud többet az avonos 400 forintos lemosónál, de legalább ez utóbbi krémes, és nem szárítja ki a szemkörnyékemet.

Ezek szerint a módszert rontom el? Igyekszem nem dörzsölni, és felülről lefelé húzok a korongot. Rajta is hagyom pár másodpercig, hogy feloldja valamennyire a festéket. Nem vízálló spirált használok.

Tanácsok?

2017. okt. 14. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én külön szemfestékhez való lemosót használok és nem tudom mennyire számít, de picit rányomom a szememre aztán oldalra húzom a korongot. Nem hiszem, hogy a technikán múlik amúgy, inkább csak tartós a szempillaspirál és a garnieres lemosó nem elég erős hozzá (nem próbáltam úgyhogy nem tudom mennyire jó). Próbáld meg olyan lemosóval, ami vízálló sminkekhez is alkalmas, lehet azzal többre mész.
2017. okt. 15. 00:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2017. okt. 15. 01:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mióta 2 fázisú szemfesték lemosót használok, max 2 vattából megvan a lemosás és tökéletes az eredmény.a többi nem ér semmit. Én Yves Rocher- t szoktam venni.
2017. okt. 15. 06:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
micellás vizet használok én is, évek óta, és nekem is kell vagy ötszöri törlés míg tiszta marad a pamacs... használtam én is szemfestéklemosót, hát akkor sem volt jobb a szitu. az a baj, hogy annyira nem válogathatok, mert érzékeny a bőröm, a zsíros-olajos lemosókat nem bírja el, így marad a micellásvíz. használtam garniert és lorealt is, egy kaptafa.
2017. okt. 15. 09:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is micellás vizet használok, nekem szemenként két vattakorong megy el, ha csak a szempillám van kifestve. Belülről kifele húzom, és mire a második vattakorong, második oldalára érek, tiszta szokott lenni. Meg azt se mindegy, hogy húzol egyet és eldobod, vagy kihasználod annak a korongnak minden részét.
2017. okt. 15. 09:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Kettőbe hajtom a korongot, és az 1/4-ét 2x használom a 2 felén... :D a kétfázisút kipróbálom akkor. Remélem, nem lesz pénzkidobás az is.
2017. okt. 15. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!