Hogyan fogom tudni kiszedni a golyós végű orrpiercinget?
Figyelt kérdés
Vettem egy új orrpiercinget, eddig kampós végű volt, most golyó szerűség volt az alján, soha nem hordtam még ilyet. Nagyon nehezen dugtam át, alig fért át. Fájt de mégis beleerőszakoltam én buta
Hogy fogom tudni kiszedni? Sajnos túl rövid ahhoz, hogy valamivel elbírjam vágni a fémet.
Olyan mintha villanykörtét kaptam volna be. Nehezen, de be ment, de kifele sehogy. 😂 rettenetesen fáj.
2017. okt. 8. 20:44
2/8 A kérdező kommentje:
Masszazs olajjal probaltam, nem rudom attuszkolni a golyot, tul pici a lyuk.
2017. okt. 8. 22:26
3/8 anonim válasza:
Ha fájt, akkor szerintem vastagabb szárú, mint az előző volt. Majd kitágul és akkor könnyebb lesz kiszedni.
4/8 anonim válasza:
Milyen golyót akarsz áttuszkolni??
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Várj vele ha kicsit kitágul körülötte kijön, egy forró zuhany után kend be vazelinnel, ha bement ki is kell jönnie.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem a golyozarasat, nyugalom
Igen olyanra. Tul pici ekszer volt eddig benne.
Koszonom szepen a valaszokat!
2017. okt. 10. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!