Színes kontaktlencse használata? Hogyan?
Sziasztok :)
Ma vettem meg az első színes kontaktlencsém, és néztem is róla vidókat de mlgsem tiszta egy pár kérdés..
-A boltba úgy adták el, hogy egy folyadékban volt benne. Ez megfelel vagy inkább valami másba kéne beletegyem? Vagy az sem baj ha nem?
-Ha betettem hogy veszem majd ki? :D
-Ráírva az volt hogy egyszerhasználatos de ha többször beteszem a szemembe az baj? Vagy már egyáltalán nem is fogom tudni használni?
Aki értelmes és normális válasszal tud szolgálni megköszönném :D
Ahogy az #1-es mondta!
Ne használd többször,mert sokat árt!Ha több alkalmas lenne (havi,heti) akkor tokot és folyadékot is kellett volna vegyél.
Hogy vedd ki?Nézz a neten erről videókat.Aki kontaktlencsét kap,az általában átesik egy betanításon,ami 30 perctől 4 óráig is terjedhet.Maga a be tétel sem mind1.
Hol adnak úgy kontaktlencsét, hogy ilyen alapvető dolgokat nem mondanak el? -.-
Korrekt helyen konkrétan betanítás van, ahol addig nem engednek el míg magabiztosan nem tudod ki-be tenni a lencsét...
Egyszer használatos, tehát többször nem lehet, mert nem olyan anyagból készült, ami bírja (vannak kétheti és havi lencsék is, érdemesebb azt venni, jobban megéri)
És tájékozódni kellene! Beírod a Google-ba, és kiad több cikket is, mindenféle tudnivalókról, amit ha elolvasnál, fel sem merülnének benned ezek a kérdések.
A kontaktlencse nem játék, komoly, maradandó problémákat okozhat, ha valaki nem szakszerűen használja (fertőzések, gyulladások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!