Nyelvpirszing otthon?
Elore bocsi a helyesirasert de sietek
Na arrol lenne szo h sajat magamnak kiszeretnem lyukasztani a nyelvem...a fulemet mar 2 helyen is att szurtam...de most a nyelvemet akarom....azt szeretnem megkerdezni h mennyire veszelyes att szurni??? Es mennyire fajna??? NORMALIS valaszokat letszi. Koszi❤
16 vagyok
Es hat igen az a baj h nem nagyon tetszik anyueknak ez az otlet es ezert nincsenek benne😭 koszi a valaszokat❤
Inkább várd meg azt a 2 évet és 18 évesen már mehetsz szülői engedély nélkül is. Én a szemöldökömbe szerettem volna ranki még 17 évesen, de ugye a szüleim nem igazán szerették volna. 18 évesen elmentem egyedül és berakttam és nem bántam meg azóta se. Otthon ha magadnak szeretnéd ahogy írták a többiek is, nagy az esélye, hogy rosszul fog sikerülni és elfertőződik.
22/F
A nyelv egy izom. A füled csak zsírszövetecske és porcocska. Csak hogy érezd a különbséget. Nyelvet szúrni iszonyat komoly dolog. Az egyik, amit fentebb is említettek, a fertőzésveszély. A másik fontos dolog, hogy a nyelved alatt két jó vastag ér fut. Meg amúgy is izom lévén behálózzák az erek. Nagyon könnyen kórházban köthetsz ki. Szóval egyáltalán nem játék.
Van nyelvpirszingem, szalonban csináltattam. Viszont magamnak csináltam köldök-, tragus-, industrial-, smiley-, orr-, 2 ajak-, nyelvfék pirszinget meg többeknek szúrtam ajak-, szemöldök- és köldök stb pirszinget. Van benne gyakorlatom, mégis azt mondom, hogy még véletlenül se csináld otthon. Kértek már meg nyelvszúrásra is, de mindig elutasítottam. Nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!