Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Van valami jó ötletetek?

Lányok! Van valami jó ötletetek?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy tennék valamit a hajamba, vagy egy-két tincsemmel kezdenék valamit, de egyelőre semmi ötletem. Nem szeretnék valami különleges színt belefesteni, arra már gondoltam, hogy csinálok rasztát bele, de az annyira mégsem az én világom talán. Viszont a raszta hajú emberkéknél szoktam látni, hogy gyöngyöt meg hasonlókat tesznek a tincseikre, és az nagyon tetszik, én is valami hasonlóra gondoltam, de semmi ötletem. Láttam már madártollat is meg valami cérnaszerű dologból fonást, szóval ilyesmik, egyébként pedig vörös a hajam, ha ez számít esetleg. Van ötletetek?:)

2017. szept. 15. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy-két olyan apró fonást? Nem tudom a nevét, amikor nagyon vékony tincsek vannak szorosan befonva. Mikor az egész haj be van így fogva, az nekem nem tetszik, viszont egy-két-három darab nagyon jól mutathat.
2017. szept. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!