Melyik parfümöt vegyem meg?
Figyelt kérdés
Két parfümön gondolkodom. Az egyik a Versace Blue Jeans, a másik a Kelsey Berwin Zeus. Van aki próbálta már a Zeus parfümöt?
(Természetesen tudom azt amelyik nekem tetszik. A Blue Jeans pafümöt tudom milyen sőt rengetegen is írták h rendkívül tartós és intenzív illat. De a Zeus-ról csak annyi információm van hogy olyan mint az invictus, tehát azok véleményére lennék most kíváncsi akik már használták ezeket.)
2017. szept. 14. 12:28
1/5 gyula1971 válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, végignéztem. Igaz csak szűrtem pár információt, mert nem vagyok sajnos nagy angolos. Közben utána néztem még hozzászólásoknak mind a két parfümről azt írják hogy "nagyon" tartós, intenzív jó illat. Esetleg valaki aki használta/használja már őket?
2017. szept. 14. 19:24
3/5 anonim válasza:
Az egyik barátnőm régen Versace parfümöt használt, és párszor kölcsön is adta. Na én azt nevezném A parfümnek. Isteni illata van, és órák múlva is érezni lehet. Én mindenképp arra szavazok. :D
4/5 anonim válasza:
Jaj bocsi, elnéztem, nem olvastam végig a parfüm nevét :'D Na mindegy, a lényeg hogy a női Versace illatokból kiindulva a férfi is biztos isteni lehet. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm a válaszod!! :) Szerintem el is dőlt. Versace-t rendelem, viszont illat mintát rendelek a másikból.
2017. szept. 15. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!