Ma csináltattam a fül porcomba piercinget, hogyan ápoljam helyesen?
octenisept
porc gyógyulási ideje 3-6 hónap
legközelebb ehhez a pc-hez ne menj!
#3 már nem szokták ajánlani, nem fog belenőni ha nem mozgatod de az elején egy porc pc rendesen tud fájni ha forgatod.
Octenisept vagy betadin, napi 2-3x, előtte alaposan moss kezet és ne piszkáld az ékszert.
Ja és többet ne menj ehhez a pc-shez ha ennyit se magyaráz el, ahol n szurattam kaptam egy lapot ami részletesen leírta hogyan kell ápolni, a 8. piercingemnél is megkérdezte a srác adjon-e :D
Szia!
Vegyél Octenisept oldatot, ne gélt, vagy krémet, hanem folyadékot! Azzal kezed naponta 4-5 alkalommal nagyjából 3 hónapig minden nap.
Kerüld a fül környékén a kozmetikumok használatát (sampon (hajat mosni lehet, de álljon rajta és bő vízzel öblítsd le), hajlakk, hajhab, festék, alapozó...stb.), 2 hónapig ne menj vele strandra, uszodába, szaunába, szoláriumba, gőzfürdőbe illetve más helyre, ahol kiázhat.
Fülpiszkálóval úgy ápolhatod, hogy óvatosan csöppentgetsz rá, amíg át nem ázik a pamacs, majd azzal tisztogatod meg. Próbálj nem rajta aludni, fél évig ne cseréld ki, viszont két hónap múltán szedd ki, az ékszert fertőtlenítsd le alaposan, majd tedd vissza.
Ha dudor nőne rá és nem múlik el 2-3 nap alatt magától, akkor vegyél hidrogén-peroxid oldatot patikában és azzal napi 3-4x tisztítsd 3-4 héten át.
Amennyiben pillangókapcsos ékszer lenne most benne, annyiban menj el egy rendes szalonba és cseréltesd ki egy titán száras két végén golyós barbell típusú ékszerre.
Ne piszkáld, óvd a fizikai behatásoktól.
Természetesen ápolás előtt moss alaposan kezet.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!