Milyen márkájú korrektort, alapozót, púdert ajánlotok?
- Catrice HD Liquid coverage alapozó
- Catrice camouflage krém korrektor nagyon jó a pattanásokra, de a szem alá nem ajánlom, beül a ráncokba
- szem alá tehát ennek a folyékony változata
- olyan jó púdert nem találtam még, amit szívesen ajánlanék
Szia:)
Én nagyon Avon imádó vagyok, ezért az Avon Luxe termékeit javaslom! Én imádom! Sajnos elég csúnya az arbőröm (pattanásos) de a Luxe alapozótól + púdertől porcelánbaba arcom van. Én szeretettel ajánlom:)
Essence comouflage alapozó ar-ertek aranyban a legjobb.
Avon termekek szerintem silanyak es tularazottak is
Alapozo (bb krem): maybelline fit me
Korrektor: Catrice camouflage folyekony/"szilard"
Puder: dm sajat markas-trend it up kompakt puder vagy nyx puder
Sztem alapozóból ár-érték arányban drogériában a Catrice cuccok a legjobbak, bár azok sem tökéletesek nekem, még keresem az igazit :). Most épp a 24hr-sat használom.
Korrektor: a Catrice Liquid Camouflage és az Essence Camouflage is jók. Én bőrhibákra és szem alá is ezeket használom.
Púder: Nekem az Essence Get Picture Ready! púdere vált be a legjobban... de ha őszinte akarok lenni, az sztem csak nagyon világos arcú embereknek jó (de pl. nekem sárgás világos bőrtónussal is jól működött, pedig rózsás beütése van)... a honlap szerint transzparens, és mindenkinek jó, de én nem igazán hiszek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!