Tippek hogy valamivel jobb legyen az igazolvanykepem?
Sminked szerintem legyen egyszerű (korrektor, szempillaspirál, szemöldök esetleg), tehát hétköznapi.
Én a hajamat beszárítottam egyenesre,nem tudom neked milyen hajad van.
Egy kis mosoly és kész.
Hát adnék neked tanácsot, de ha véletlenül meglátnád az igazolványképem biztos nem hallgatnál rám :D
Én egy dolgot tanácsolnék, amivel én mindig megszívom. A szemed alá ne tegyél semmi sötétet, tehát alul ne húzd ki a szemed és az alsó szempilláidat ne spirálozd ki, mert borzasztó karikásnak fog tűnni a szemed. Amúgy esetleg csinál előtte pár képet különböző arcmimikákkal, hogy melyik néz ki a legjobban. Nagyon szélesen ne mosolyogj, max egy kicsit (legalább is én úgy nézek ki mint joker ha mosolygok ilyen hivatalos képeken).
A hajad meg szerintem olyan legyen, ahogy általában hordod. Nekem a jogsimon oldalra van tűzve a hajam, sose akarja elhinni a rendőr, hogy én vagyok rajta ha éppen ki van engedve a hajam. :D
És nyugodtan csináltass annyi képet, amennyit gondolsz. Legalább is nálunk mindig megkérdezik, hogy jó lesz-e ez, vagy csináljon egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!