Hol lehet kapni ilyen szájfényeket/rúzsokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ilyen extrémebb színű rúzsokat/szájfényeket keresek
Iyen színekre gondoltam:
Világos vagy sötét kék,fekete,zöld,citrom/narancs sárga,lila,barna, bordó,stb.
Mert nálunk dmben/rossmanban nincs .
Esetleg rendelnék interneten de nemtudom hogy keressek rá.
2017. aug. 26. 10:11
1/8 anonim válasza:
egy 20-as éveiben járó nőnek, jól áll, de egy tizenévesen hülyén néz ki, nem kötekedésből írom, de kifognak nézni, és mivel ez a "plssegíts" meg hogy nem tudod hogy hol lehet venni, gondolom 13-15 éves lehetsz. de nagyobb smink márkák oldalán lehet rendelni, és nem 1-2 ezer ft az áruk, egy minőségibb darab bele kerülhet egy 10-15, de akár 20 ezer ft-ba is, meg ugye a szállítási díj, hogy behozzák külföldről, az is rátesz az árára. főleg ha nem eu tagállamból importálják.
2/8 anonim válasza:
Szerintem bordot meg barnat sok helyen talalsz nekem barna az avonbol van. Tobbit pedig Jeffree Star cosmeticsnel nezd meg 18dollar ugy tudom annyira nem veszes:)
3/8 anonim válasza:
A Müllerben láttam extrénebb színű szájfényeket az Essence-nél :)
4/8 anonim válasza:
Én is a Müllerben láttam és vettem is az Essencénél van!
Én lilát vettem egyébként, olyan régóta vágytam erre már!
Feketét meg már régóta veszem.
Bordót lehet kapni máshol is, azt is szeretem.
5/8 anonim válasza:
Mintha a NYX-ben láttam volna ilyeneket pár hónapja
6/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló azt írtad nem kötegedésből pedig rohadtul kötekedsz nemhogy segítenél hol lehet kapni.
A többi válaszolónak nagyon köszönöm! :)
2017. aug. 26. 22:15
7/8 A kérdező kommentje:
Ja és első válaszoló azt hogy hol lehet venni azt úgy értettem hogy üzletben :)
Bocsi a félre értésért.
2017. aug. 26. 22:17
8/8 anonim válasza:
Mac márka gyárt extrémebb szinu ruzsokat ott a nude szinu ruzsnak is van vagy 60 árnyalata ott nézd meg csak elmondom nem a legolcsóbb marka egy ruzs 6-7 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!