Az baj, ha hoztam a DM-ből a tesztet alapozókból kinyomva
mintákat?
Figyelt kérdés
Nem kérdeztem meg a dolgozókat, hogy lehet-e ilyet, mert tök cikinek találtam volna. Kb 5 kinder tojásos kos tartóba nyomtam alapozókat, hogy itthon próbáljam ki, hogy melyik lesz a jó (ott nem lehet normálisan tesztelni)
De félek hogy láttak valamit a kamerán, és bajom lesz belőle
Vélemény? Nézik folyamatosan a kamerát központilag, vagy csak a dolgozók ha odapillantanak? Nap végén egyáltalán vissza van nézve?
Köszi
20L
2017. aug. 21. 17:58
1/6 anonim válasza:
Hát nem tudom,szerintem nem igen lehet "termékmintát"haza vinni,azért vannak kint a teszterek..
2017. aug. 21. 18:30
2/6 anonim válasza:
Mármint a teszterből vagy a rendes termékből nyomtál? Ha teszterből szerintem nem gond, ha a rendesből az egyrészt eléggé pofátlanság a részedről másrészt meg elvileg tilos őket felbontogatni. De ha nem kapott el az őr mostmár nem lesz belőle bajod. Én úgy tudom nézik folyamatosan de aztán ki tudja
2017. aug. 21. 20:34
3/6 anonim válasza:
Figyelj ha nem nyomtad tele a tartókat és a tesztert használtad max röhögnek rajtad ha látják a felvételt. Nyilván természetes fényben lehet csak eldönteni melyik a te színed.
2017. aug. 21. 21:18
4/6 A kérdező kommentje:
Dehogy az eredetiből nyomtam, meg is szakadna a szívem, ha azokat kéne felbontani. :D
Köszi a válaszokat! :)
2017. aug. 21. 22:09
5/6 anonim válasza:
Egyetértek Veled, baromira nem lehet látni az eredeti színt, abban a hideg műfényben. Én az ablakhoz, vagy ahol van normálisabb fényforrás szoktam döcögni, azon hogy röhöghetnek, de kit érdekel? Nem hiába van sok lányon elütő színű alapozó. :/
Ügyi voltál!
2017. aug. 21. 22:40
6/6 anonim válasza:
Nem a legkorrektebb dolog, de valóban, alapozót üzletben nem lehet választani. Én is csak úgy tudom eldönteni, hogy valóban passzol-e a bőrömhöz az alapozó, ha itthon felkenem. Egy boltban nem tudod azt megcsinálni, hogy felkened az egész arcodra, de ha mégse tetszik, lemosod, és jöhet a következő próba... kár hogy termék mintát nem lehet kérni belőlük. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!