Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Volt már tartós műszempillád?

Volt már tartós műszempillád?

Figyelt kérdés
Negatív, vagy pozitív tapasztalatod van vele? Ha még nem volt, szeretnél tartós műszempillát?

2017. aug. 16. 14:31
 1/1 anonim válasza:

Nekem még nem volt, de sok barátnőmnek és anyukámnak igen. Szerintem sok múlik azon, hol csináltatod. Anyunak semmi gond nincs vele, meg egy barátnőm is teljesen elégedett, egy másiknak viszont szinte rögtön elkezdett kipotyogni.

Én nem szeretnék, mert gyakran van, hogy jobb szeretem természetesebbnek meghagyni a szempilláim, mert jobban megy az akkori sminkemhez, és így változatosabb. Viszont ha valakinek tetszik, akkor hasznos lehet.

2017. aug. 16. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!