Akik értenek a körmökhöz: UV gél használható úgy, mint sima gél lakk? Hogy csak 'kifestem', lámpa és kész is?
Szerintem jobban járnál körömerősítő körömlakkal. Én Rossmannban vettem potom pénzért, de nagyon szépen rendbe hozta az elvékonyodott körmömet, és sokkal gyorsabban is nő. Ráadásul van egy fehéres alapszíne, szóval a repedéseket is szépen elfedi meg egy szép alapszínt ad a körmömnek. Meg annyi tartást meg védelmet ez is ad a körmödnek, hogy ne szakadjon be.
Plusz azért fontos a belső támogatás is. Minden nap körömágy olaj (én argán olajat használok), egészséges étkezés plusz multivitamin vagy szépségvitamin.
Az építőzselé nem alkalmas lakkozásra, mivel merev.
Megfelelő c ív nélkül bereped.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves második, tudom, hogy a jó szándék vezérel, de hidd el nekem, hogy mindent kipróbáltam és nem jártam sikerrel. Még 3 réteg gél lakk után is szinte kivétel nélkül letörik 2-3 körmöm és ez kezdett eléggé zavarni, mert mintha elvesztegetett idő lett volna, amit rájuk szenteltem. Mindenképp köszönöm a tanácsot.
Kedves első és utolsó, akkor én most összezavarodtam.. Csak annyit szeretnék, hogy mintha lakk lenne, felviszem a körmöm felületére. Semmi hosszabbítás, semmi. Miért repedne be? Mondjuk nem értek ehhez nagyon, csak elképzeléseim szerint. Nem tudom, de más módom már nem nagyon van, hogy ne legyenek ronda körmeim. Ha ezt ki szeretném próbálni, mire lenne ahhoz szükségem? Buffer ugye, és aztán? A neten valami bonder nevű folyadékról olvastam (ami gondolom nem azonos a gél lakk esetén használt primerrel) és rá egy egyszerű zselé vékony rétegben? Habár zselé is többféle van? Vagy nem tudom. Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!