Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » MAC szemhéjfestékről mik a...

MAC szemhéjfestékről mik a tapasztalatotok? Hol lehet venni és kb. mennyiért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Douglasba lehet venni,nemtudom mennyiért,de minőségiek azt tudom:)
2010. máj. 24. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:

pont a héten vettem rá magam, h beruházzak 2db MAC szemhéjfestékbe. 4100Ft darabja. vettem egy frost-ot, meg egy satin-t. ez az állagára meg a fényére utal. hát a frosttal jól megszívtam. gyönyörű színe van, csak sajna nem marad a helyén. felkentem előtte a szemhéj alapozót is, de még 1 óra se volt, és már begyűlt a kis redőkbe. borzalmas :( az essence szemfestékek minőségével vetekszik :( csak ugye az "cseppet" olcsóbb.

viszont a satin az nagyon jó, ha venni akarsz, akkor azt ajánlom. eloszlatni is könnyebb meg tartósabb is.

ha pesti vagy akkor a Váci utcában van MAC bolt, van az Arénában ha jól tudom, meg az Alleeban a Douglasnél.

2010. máj. 24. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sokat segítettél.:) Akkor szerinted ami a vaterán van 1500 ft-ért az nem eredeti ugye?Sajnos nem Pesti vagyok esetleg valami weboldalt nem tudnátok javasolni?
2010. máj. 24. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
vaterán azért olcsó, mert kimérve vannak a nagy dobozos pigmentek. elég kevéske adag, de eredeti.
2010. máj. 24. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
pigmentről beszélünk vagy szemhéjfestékről? attól hogy a pigmentet lehet szemre is használni, még nem ugyanaz a kettő.
2010. máj. 24. 19:26
 6/7 A kérdező kommentje:
igen nem a pigmentről szeretnék infót hanem szemhéjfestékről:)
2010. máj. 24. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
a szemhéjfestékről nem nagyon tudom elhinni h eredeti lenne. de végülis 1500ért meg lehet próbálni, ha nem is MAC, azért még lehet jó. de egyszerre inkább csak 1et rendelj, biztos ami biztos :)
2010. máj. 24. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!