Csak tudnám mi a jó benne,a vakondnak van ilyen karma...
Ezzel hogy törölsz segget vagy fogsz meg bármit?
2017. aug. 13. 17:31
2/35 A kérdező kommentje:
:D es kepzeld, takaritok is vele. Sokat. Egyedul a dobozos uditot nem tudom kinyitni vele.
2017. aug. 13. 17:39
3/35 anonim válasza:
Amúgy nem bántásból mondtam mielőtt félreérted,te kértél véleményt
Szerintem undorító az ilyen hosszú köröm és akadályoz is sok mindenben
De az a lényeg hogy legalább neked tetszik
2017. aug. 13. 17:46
4/35 anonim válasza:
Én a dobozos üdítőt rövid körömmel se tudom... :D
Amúgy nem szeretem a hegyes formát, se a köveket... :/
2017. aug. 13. 17:51
5/35 anonim válasza:
Ha kialjazol vele a birkak alol, adsz a tyukoknak vizet,aztan bejossz a hazba belet mosni , hogy tudjuk mibe tolteni a hurkat-kolbaszt az aznapi disznovagason, akkor jo.
2017. aug. 13. 18:17
6/35 anonim válasza:
Hát ez elég panelproli, meg szerintem nem is áll jól, vastagnak látszanak az ujjaid.
2017. aug. 13. 19:30
7/35 anonim válasza:
Undorító.
Mondd már meg, minek raktad ki ide ezt a képet? Dicsekedni akarsz vele? Ezt én inkább nem is mutogatnám.
2017. aug. 13. 19:31
8/35 anonim válasza:
Undorító. A pasik egyébként irtóznak az ilyentől csak úgy mondom. Nincs baj a műkörömmel, a hosszúval se, de ez nagyon olcsó benyomást kelt (nem az árára gondolok ezzel).
2017. aug. 13. 19:43
9/35 anonim válasza:
Kettot tippelek ki lehetsz.
1: aki megkerdezte milyen talaljak a valaszolok a neon furdoruhajat. A kepen a medence szelen ul, kitetovalt labakkal egy szolis csaj
2: aki arrol kerdezett, hogy masok is olyan igenyesek-e magukra, mint o. ( miniruha, magassarku, mukorom, pothaj, 2 ora sminkeles-a kerdezonel ez alapnak szamitott)
Na melyik lehetsz? Kitalalom! Mindketto!
2017. aug. 13. 20:03
10/35 anonim válasza:
xdd utolsó akár hiszed, akár nem ,én is erre gondoltam. :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!