Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hátizsák egyetemre, ami nem...

Hátizsák egyetemre, ami nem gyerekes, nem túl drága és nem is túl férfias?

Figyelt kérdés

Idén megyek egyetemre, és szeretnék egy új iskolatáskát max 10-12 ezer forintért. Eddig amim volt, az vagy túl gyerekes (színes mintás), vagy túl kicsi, vagy nagyon pasis. Olyat szeretnék, ami kibírja a terhelést és nem túl kicsi, nem csili-villi, de nem is az a tipikus sporttáska.

Hol lenne érdemes körbenéznem?

2017. aug. 11. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Lány vagy vagy fiú?

Szerintem nézz körül a Zarában. Ott nagyon jók vannak.

2017. aug. 11. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sporttáskát szoktam vinni bár férfiként. Ha veszel valami női sporttáskát, akkor az szerintem méretes is, tartós is, nem fiús (pl rózsaszín vagy fehér nike)
2017. aug. 11. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja hopsz, írtad, hogy nem sporttáska... akkor bocsi :)
2017. aug. 11. 15:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :) Köszönöm, a Zarát megnézem :)
2017. aug. 11. 16:10
 5/7 anonim válasza:

Szia!

Én a Samsonite- ot ajánlom, elég drága, de nagyon jó minőségű táskákat gyártanak és szerintem jól is néznek ki.

2017. aug. 12. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Vans táskákat! :))
2017. aug. 12. 22:31
 7/7 anonim válasza:
Fjallräven Kanken táskákat nézz esetleg. Kicsit drágább, de nagyon jó minőség, vízálló, van laptoptartós változata. Vagy olcsóbban ebayen, aliexpressen vannak nagyon szép nőies hátizsákok is, bár a minőségük nem hinném, hogy olyan jó.
2017. aug. 13. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!