Hátizsák egyetemre, ami nem gyerekes, nem túl drága és nem is túl férfias?
Figyelt kérdés
Idén megyek egyetemre, és szeretnék egy új iskolatáskát max 10-12 ezer forintért. Eddig amim volt, az vagy túl gyerekes (színes mintás), vagy túl kicsi, vagy nagyon pasis. Olyat szeretnék, ami kibírja a terhelést és nem túl kicsi, nem csili-villi, de nem is az a tipikus sporttáska.
Hol lenne érdemes körbenéznem?
2017. aug. 11. 15:38
1/7 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiú?
Szerintem nézz körül a Zarában. Ott nagyon jók vannak.
2/7 anonim válasza:
Én sporttáskát szoktam vinni bár férfiként. Ha veszel valami női sporttáskát, akkor az szerintem méretes is, tartós is, nem fiús (pl rózsaszín vagy fehér nike)
3/7 anonim válasza:
Ja hopsz, írtad, hogy nem sporttáska... akkor bocsi :)
4/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :) Köszönöm, a Zarát megnézem :)
2017. aug. 11. 16:10
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én a Samsonite- ot ajánlom, elég drága, de nagyon jó minőségű táskákat gyártanak és szerintem jól is néznek ki.
7/7 anonim válasza:
Fjallräven Kanken táskákat nézz esetleg. Kicsit drágább, de nagyon jó minőség, vízálló, van laptoptartós változata. Vagy olcsóbban ebayen, aliexpressen vannak nagyon szép nőies hátizsákok is, bár a minőségük nem hinném, hogy olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!