Fiúnak a köldökpiercing elmegy, vagy gáz?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 00:15
11/16 anonim válasza:
Attól függ. Bizonyos hason pasináknál is jól mutat, de ebből kevés van. A nőknél látványosabb, kövesebb, nagyobb ékszer, a fiúknál pici, sima fém. Kicsivel nagyobb hasban már nem áll jól, bár ez attól függ, mennyire illik bele az illető összességébe.
A melegséghez viszont nem feltétlen köthető dolog.
Láttam már koponyás, vagy épp karikás változatot, sőt még dupla alsó variánst is erre pasinál.
Ha klappol hozzád, akkor elmegy, nők szerint lehet szexi is de gusztustalan is, viszont mondjuk nagy sörhassal szép rózsaszín csillogós hellokittys fazon eléggé gáz :D
12/16 anonim válasza:
Az a linkelt igazából köldökpiercing. De mutasd meg te, hogy mire gondoltál.
Esetleg erre? Mást nem tudok elképzelni.
13/16 anonim válasza:
Csakis kizárólag Slashnek lehet. Kész. Pont. Ennyi. :'D
14/16 anonim válasza:
Szerintem inkább gáz, nagyon feminim.
15/16 anonim válasza:
Szokatlan az biztos és mivel főleg csajok használják ez a megszokott.
16/16 anonim válasza:
nekem bejövős, nem mindennapi, na :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!