Magamnak szeretném szúrni a fülemet (porcot), milyen tűt vegyek?
Figyelt kérdés
A gyógyszertárban gondolom lehet kapni,nem tudja valaki milyen vastagságúak vannak? Vagy milyennel ajánlatos? :D2010. máj. 23. 18:54
2/15 anonim válasza:
Megőrültél? Olyan nagy dolog lenne elmenni egy szakemberhez?
3/15 anonim válasza:
Nyugodtan szúrhatod magadnak, nem fogsz lebénulni :D
Hát gyógyszertárban nem tudom van-e, de orvosi kellékes bolban lehet kapni branül tűt! de ha piercing tűként kéred úgyis adnak. 1.5-ös, vagy 1.7-es kell :) Sok sikert!
4/15 anonim válasza:
Szia!
Én narancs branüllel szúrtam, ha így kéred a gyógyászatiba tudni fogják.
Semmi bajod nem lesz, még a köldökömet is kiszúrtam:D
17/L
5/15 anonim válasza:
Én csak azért nem értem mert ha minden hozzávalót megveszel akkor annyiból már megcsinálja egy szakember is... semmi értelme magadnak szúrni, ha elcseszed az sem lesz kellemes.
6/15 anonim válasza:
Miért nem végeztek már mindjárt plasztikai műtétet magatokon?!
7/15 anonim válasza:
branül.
a méret igazából attól függ hogy milyen vastag a szára annak amit bele akarsz tenni...
8/15 anonim válasza:
Én sima varrótűvel szúrtam át az orrom és a fülemet több helyen.Nem lett bajom:)
10/15 A kérdező kommentje:
Az,hogy szalonban kiszúrják 2000 Ft. ha viszek ékszert,ha nem 4000. Egy tű 300-400 körül van,alkohollal lefertőtlenítem azt szevasz. :D Egyébként nem én szúrom,hanem majd barátom,csak azt bonyolult lett vol.na kiírni. :D
2010. máj. 24. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!