Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldökceruza választásnál...

Szemöldökceruza választásnál a haj színét, vagy a szemöldök színét kell figyelembe venni?

Figyelt kérdés
Középbarna hajam szőkítve van (természetes aranyszőkére). Ha a szemöldököm természetes színével megegyező színű ceruzát használok, akkor a hajamhoz képest már túl sötét az összhatás. Viszont ha veszek egy világos színű ceruzát, az vajon nem fog nagyon elütni a szemöldökömtől?

2017. aug. 1. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp a hajas színét vedd figyelembe!

Hiába természetesen sötét a szemöldököd, ha a hajszínedtől totálisan elüt a szemceruza színe, akkor leginkább Szörnyella-effektust érhetsz el vele. Rengeteg lányt látok, aki a világos haja ellenére korom feketére mázolja a szemöldökét. Keménnyé és természetellenessé teszi az ember tekintetét.

Nekem nagyon sötét és sűrű szemöldököm van, viszont szintén szőke hajam.

Mindig "blonde" ceruzát használok. Ez is nagyon szépen kiangsúlyozza a szemöldökömet, de mégsem lesz irreálisan sötét.

2017. aug. 1. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt vedd figyelembe, hogy milyen szín állna jól az arcodhoz. Hiába szőke a szemöldököd, ha az neked nem áll jól, akkor vegyél sötétebbet. Vannak erre alkalmazások pl YouCam makeup, itt meg tudod nézni melyik szín/forma hogy állna neked. :D
2017. aug. 1. 22:44
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. aug. 2. 07:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, vettem ma egy "blonde" ceruzát, de még ez is túl sötét... tanácstalan vagyok már, hogy mit használjak.
2017. aug. 4. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!