Mennyire lett nőies ez a transzszexuális lány? Érdemes sminkelnie neki, mivel még karakteres az arca?
2017. júl. 31. 18:36
1/11 anonim válasza:
Sminkkel lágyíthatná a vonásait egy kicsit, cicás tusvonallal a szemét hangsúlyozhatná.
2/11 anonim válasza:
Hát nem vitte túlzásba a nőiesedést...olyan "nemtelen "feje van,olyan,hogyha elmenne mellettem az utcán megkérdezném a barátaim,hogy ez most fiú volt vagy lány?Lehetne hosszú haja,vagy csak megtanulhatná beszárítani szépen,meg igényes sminket kellene használnia és ápolni a bőrét ,és teljesen más lenne.
3/11 anonim válasza:
Szerintem lányos arca van, első körben a szemöldökét kéne kiszednie.
A helyében inkább egy orr keskenyítő műtéten gondolkodnék, mert akkor akár teljesen meg is úszhatja a sminket, már ha ez a cél.
Persze egyetlen kép alapján mondom ezt, ami tök csalóka tud lenni.
4/11 anonim válasza:
Én nem tudnám megmondani a nemét, de inkább fiúnak mondanám. Szerintem is az orrán kéne változtani, meg szolid szemsmink is segítene. A haját megnöveszthetné, hordhatna nőiesebb ruhákat és nőiesebb lehetne a testtartása. Azt a béna madzagot meg szedje le a nyakáról.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, és érdemes sminkelnie, egy kis kontúrozás is csodákra képes :)
6/11 anonim válasza:
kedves kérdező ez nem te vagy véletlenül? Elég fiús az arcod.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez az arc pont az a kategória, amire én azt mondanám, hogy "fiús arcú lány". Tehát ismerek ilyen arcú lányokat is, akik biológiailag, születésüktől fogva azok. Ha még kifejezetten lányosabb szeretne lenni, én elsősorban egy arckeskenyítést javasolnék neki, szóval ha sminkkel akarja megoldani, akkor kontúrt (ha műtét, akkor keskenyítés oldalt és az állát kevésbé hansúlyosra vennám). Illetve a szemét cicásítani, vagy legalábbis "megemelni"... akár egy tusvonallal, akár egy rafináltabb szemfestéssel. Plusz sztem egy picivel hosszabb tépett / lépcsőzetes hajjal sztem már tudna dobni az egészen egy picit (hogy elöl mindenképp keretezzék tincsek az arcát).
8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy igaz, hogy inkább lányos, mint fiús.
2017. aug. 28. 12:43
9/11 anonim válasza:
Adjátok ám a tippeket...
Szerintem meg túl férfias a sminkhez.
10/11 anonim válasza:
Hát, én rögtön levágnám róla hogy csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!