Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Catrices sminkekrőlmi avelemen...

Catrices sminkekrőlmi avelemenyetek?

Figyelt kérdés
Nem igazan ertek a sminkekhezviszont akarok en is par alapdarabot mert a ballagasra kapott penzem egy reszet szeretbem elkolteni es mindenfele esemenyek lesznek ahova jo lenne egy visszafogott sminket csinalni. A kerdesem az lenne hogyti hasznaltatok e mar catrice termekeket? En a matt kopuderrel,a kremkorrektorral es a vizallo szemoldokceruzat nezegetem. Esetleg valami tapasztalat a termekekkel kapcsolatban?
2017. júl. 28. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ajánlom figyelmedbe a krémmániát,ott rengeteg termékről találsz véleményt,leírást..

Catrice Camouflage korrektort rengetegen sztárolják,de nem biztos, hogy ami nekem jó, az neked is beválik. Rimmel London termékeket ajánlom (szemre, arcra) De szempillaspirálból van egy nagyon jó essences,illetve a maybelline spirálok is jók.

2017. júl. 28. 05:48
 2/5 anonim ***** válasza:

a púder és a korrektor nekem nem vált be semmi fedést nem hozott és a leghalványabb árnyalat is narancsárga volt. A szemöldök ceruza elmegy, de elég természetellenes eredményt hoz, szóval ha a natural look a cél akkor semmiképpen ne, inkább egy szemöldökport nézz pl essence vagy avon.

Catricetől egyedül a szemhéjpúdereket ajánlom, nekem csak azok váltak be.

2017. júl. 28. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy nem mindenkinek ugyanaz a prefernciája, bőrszíne, bőrállaga stb., tehát nem biztos, hogy ami neki beválik, neked is fog.

Én a magam részéről úgy tartom, hogy a Catrice talán a legjobb ár-érték arányú márka az én igényeimnek a piacon. A szemöldökceruzájuk pont nem jött be, nekem túl kemény és rajtam nem tartós, de lehet, azért mert nagyon izzadós vagyok. Viszont az alapozóik ált. jók, a púdereikkel sincs gond (de pl. az Essence Get Picture Ready púdere most a kedvencem), a korrektoraikból imádtam a Camouflage Creamet és a Liquid Camouflage-t is. Az ajaktermékeik többsége is jó. Pirosítóikat annyira nem szerettem általában.

2017. aug. 3. 14:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :)
2017. aug. 4. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már használtam több terméket is tőlük. Ár-érték arányban jó. A folyékony korrektoruk (Liquid Camouflage) verhetetlen, még high endes korrektorokat is ver. És ugye 1200 Ft.
2017. aug. 6. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!