Mi a véleményetek Papp Inez Hildáról? (youtuber)
Figyelt kérdés
#pappinezhilda #inezhilda #inezpapp #inezhilda97
2017. júl. 25. 19:08
1/7 anonim válasza:
Nagyon szeretem 💖💖
Voltam már közönségtalikon, de ahogy ő beszélt velünk ennyire közvetlen videost meg nem láttam
2/7 anonim válasza:
Aranyos, de azert latszik, hogy nincs sok esze. :D Elnezegetem a videoit, de annyira nem kedvenc.
3/7 anonim válasza:
Eddig nem tudtam ki a csecs ez, de köszönöm ezt a szörnyű élményt.
Egy szóval: CRINGE
Bővebben: Kiválóan demonstrálja a magyar tini réteget. Nem tudom elképzelni, hogy értelmes ember ezt az ocsmány, affektáló idiótát nézze, és ebből táplálkozzon :D Szánalmas...
4/7 anonim válasza:
Eszméletlen, hogy mennyi lelkileg rokkant idióta van, aki ezt az imbecil lényt nézi, isteníti. Elkeserítő, hogy léteznek ezek az emberek.
5/7 anonim válasza:
És te neked milyen agybetegséged van hogy két napja feltetted ugyanezt a kérdést.
Valami idióta rajongója vagy akit leoltott azt itt probálod alázni tipikus pszichopata jellem. Javaslom keress egy pszichológust de előtte tedd fel még párszor ezt a kérdést.
6/7 A kérdező kommentje:
Mar megbocsass. Nem magamrol kertem velemenyt egyreszt, masreszt meg hol ugyan az az elozo kerdesem meg ez???? Ebben konkretan rola kertem velemenyt, abban meg a beauty gurukrol. :DDDD Ember hol az agyaaaaaad
2017. júl. 25. 20:15
7/7 anonim válasza:
Engem iszonyuan idegesit:D baromi rossz hallhatni ahogy beszel es szegenyrol sut,hogy esz helyett valami mas van a fejeben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!