Mi a véleményetek a Schwarzkopf Live hajszínezőkről?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyire intenzíven látszik a szín (mert gondolom nem olyan, mint ami a dobozon van) Középszőke hajam van.2017. júl. 25. 10:21
1/2 anonim válasza:
Nekem szőkés-barna hajam van. Több helyen tejföl szőke is. Éppen, hogy meglátszott rajta, de inkább tűnt kikopottnak, mintsem frissen festettnek. Nem tudom milyen színt akarsz konkrétan. Viszont vannak olcsóbban és jobb minőségűek is. Nekem a te-zso-s habállagú hajszínezők nagyon szépen befogják. Csak nem szépen kopnak, a kék sokszor inkább zöldesen. A Directions gyönyörűen kopik. :) Nem lesz általában más színű, csak halványabb. A Crazy Colors becsapós. Totál leszívott, platina szőke hajra ajánlatos szerintem. Ugye nálam a silver nagyon halványan látszik, de ezt nem is reméltem, hogy marhára ezüstös lesz. A grafitnál csalódtam picit, azt hittem, hogy sötétebb maga a színező. De a platina effektus jön itt is fel. (A feketével érdemes játszani, egy kis balzsam segítségével.) Az élysée hajszínezőhab katasztrófa. Körülbelül annyit fogott be nálam mint a Live. Általában az én hajam könnyen felveszi a színeket. Szóval, ha a tiéd nehezen, akkor nem igazán ajánlom, arról nem is beszélek, hogy nagyon nehezen kenhető és úgy emlékszek, hogy száraz hajra kell, de kipróbáltam törölköző szárazon is, úgy sem hatott...
2/2 anonim válasza:
Én tényleg nem értem .... Miért nem fogja be egyeseknek a haját a Live Color ... én is az ilyen kommentek miatt nem mertem eddig kipróbálni ..valamit biztos másképp csináltok vagy én nem tudom ...
Én a Live Color xxl - lilájával festettem be a hajam . Nekem sincs szőkítve a hajam , és inkább szőkésbarnának mondanám . NEkem nagyon bevált , jól befogta . Nagyon élénk színt kaptam - amit vàrtam is . Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem kell fodrászkellékesig menni más hajszínezőkért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!