Honnan tudhatom, hogy az ebayről rendelt alapozó eredeti-e vagy sem?
Pl. ha kapott negatív értékelést, ott rá lehet menni, meg lehet nézni, hogy mi hozzá a komment. Ált. ahol kamu cuccot küldenek el, oda úgyis kiírja az, aki kamut kapott. Ha meg nem, akkor más lesz az indok (más terméke rossz minőségű, késett a posta stb.).
Ha még mindig nem vagy benne biztos, kérheted, hogy küldjön fotót a termék aljáról (aztán vagy küld, vagy nem), aztán összehasonlítani Google képekkel (hogy nem onnan szedte-e, és ugyanúgy néz-e ki, mint az eredeti).
Amúgy én azt szoktam észrevenni, hogy ha az USA-ból jön, nem gyanúsan "kínai idő" alatt érkezik meg (1+ hónap) és drogériás a cucc, akkor ált. eredeti, mert én is rendeltem már ilyesmit, csak nem épp ezt a terméket.
Ha meg már megrendelted, akkor képeket keresni a neten vmi beauty bloggertől, és hozzáhasonlítani az üveghez. A hamisítványok ált. azonnal elcsúsznak (más betűtípus, más betűméret, nem az a termék színkódja/neve, nem olyan a kupak stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!