Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez gáz? Hülyének néznek?

Ez gáz? Hülyének néznek?

Figyelt kérdés
úgy szeretném kifesteni a körmöm hogy mindegyik ujjamon más mármint jobb kéz mutató kék, bal kéz mutató kék, jobb kéz középső zöld, jobb kéz középső zöld, pl. szóval nem néznének hülyének ?
2010. máj. 22. 13:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
leeht , ez csak egy példa volt. eredtileg úgy akartam hogy lila-kék-zöld-narancs-halvány rózsaszín
2010. máj. 22. 14:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Van egy osztálytásam, akinek felváltva vannak kifestve a körmei (bal kisujj kék, bal gyűrűs sárga, bal középső kék.. és így tovább).

Szerintem jól néz ki.

De ahogy te mondod... hát elég extrém.

Szerintem egyszer bevállalhatod. Ha nagyon megbámulnak, akkor lemosod és többet nem csinálod.

2010. máj. 22. 14:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy festeném ki, hogy veszek egy színből négy árnyalatot és fehéret és befestem sorban, pl. fehér, nagyon halvány lila, halvány lila, lila, sötétlila :)
2010. máj. 22. 14:09
 14/21 A kérdező kommentje:
na úgy néz ki fehér lesz az összes:) [link]
2010. máj. 22. 14:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Én az unokabátyám kezén láttam ilyet, egyszer Szilveszterkor mikor jól be volt állva.:D
2010. máj. 22. 14:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Én nemsokára 17 leszek de még mindig kifesteném:) Szerintem a stílusodhoz kell, h passzoljon. Ha mindig ilyen bohókás vagy, akkor nem gond, de ha visszafogott vagy, inkább az egyszínűt javaslom:)
2010. máj. 22. 15:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindig kék-rózsaszin-pink összeállitásba festem a körmeim kb 6 éve! Nekem igy tetszik és a ruháim is ezek a szinűek általában pedig nem vagyok 14! Nem kell mindig beállni a sorba!
2010. máj. 22. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:

Ennyi idős koromban én is csináltam ilyet. Volt mindenféle: zöld, kék, narancs, piros, lila stb.

Ha megy a stílusodhoz akkor nézhet ki jól, de nagyon el kell találni. A legtöbb emberen simán csak igénytelenül néz ki vagy nevetségesen. De próbáld ki inkább :)

2010. máj. 23. 02:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Ne fehérrel az összeset,az olyan,mint a hibajavító...

Próbáld ki a színátmenetet,nagyon jól tud kinézni,pl.a nagyujjon fehér,a mutatón halványlila,a középsőn sötétebb,aztán még sötétebb,a kisujj pedig már mély lila vagy bármilyen más sötét színű.Én képen láttam,nekem nem a stílusom,nem próbálnám ki,de a lányon nagyon jól nézett ki:P

2010. máj. 23. 12:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó! Volt hogy én is csináltam ilyet, lila-kék-lila-kékkel...nekem nagyon tetszett, aztán utána visszahallottam, hogy tuti valami szívügyi problémám van, és azért festettem ilyenre. Pedig szimplán ilyen kedvem volt. És főleg, te még tök fiatal vagy, csináld nyugodtan! Majd tölts fel nekünk képet az eredményről:):)
2010. máj. 23. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!